Новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си

...
Новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си
Коментари Харесай

Евгени Минчев за Лили Иванова: Не искам да мисля за нея като за предсмъртница! Някой съветник на звездата е за смяна

Новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си благосъстояние, провокира най-различни мнения в обществените мрежи. Евгени Минчев също разяснява " горещата " тематика в персоналния си профил във Фейсбук. Sofia24.bg разгласява текста без редакторска интервенция: " Лили Иванова...кончина? Завещание? Не желая да мисля за нея като за предсмъртница.

Някой консултант на звездата е за промяна...

Лорд Евгени Минчев

/лично мнение/

То бива Пи ар, бива фантазия за отъркване до легендата, само че това, което чета за наследството на Лили е потресаващо злокобно. Или е преждевременно предупреждение за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за промяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични несъмнено са доста. И резултатът към този момент броди в обществените медии, резултат, погълнал красивото ни чувство за Лили Иванова, че е безконечна, че е свята а безконечните и светците не умират, нали.

Особено в сърцата ни. Завещанието е един пробван юридически метод да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е удивително, най-много като размер. Името ще свети със златни букви в галериите на българската сцена. Добре де, и на съветската... Кой патинира с наслойка това злато и кому са нужни онлайн самопризнания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи до момента нищо от това не е било на публиката или нещо греша.

Всичко ми наподобява стъкмено, като че ли Светиня и е направила последна изповед и е непокътнат час в траурна организация. Срам ме е за тези, които ни внушиха това чувство. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова внезапно се трансформира в предсмъртница, в очакваща последното си причестяване и със непокътнат час при Бога. Превърнаха ни я в бабичка! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, само че ми се повръща. Не съм почитател на Лили, неин комшия и бивш другар съм. Но не мога да отмина възприятието за прохлада, което тя оставя, като безконечен парфюм в ноздрите на живота ни.

Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, жанр на живот, неотстъпчивост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този лъчезарен облик в облик на предсмъртница. Не желая да е по този начин, желая тя да пее, желая да бъде, да знам, че е моята безконечна съседка.

Лили, скъпа, някой до теб е за промяна, само че не и ти.

С любов

Евгени ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР